Články

MONADA - 25 rokov stále s vami!

Relax a uvoľnenie s MONADOU aj bez ubytovania.

Milí naši priaznivci a priatelia,

zanedlho uplynie už 25 rokov od vtedy, čo sme sa s prvými z vás stretli na našich relaxačno-ozdravovacích pobytoch. Stále je pre nás najväčšou odmenou a zadosťučinením, že mnohí z vás nám zostávate verní po celé tie roky a opätovne sa na pobyty vraciate aj po dlhšom čase. MONADA začala s organizovaním pobytov v Piešťanoch, príjemné relaxačné týždne ste s nami strávili v Podbanskom, na Štrbskom Plese, v Patinciach. Tieto dlhodobé destinácie spestrili pobyty v Kúpeľoch Piešťany, v Rajeckých Tepliciach, na Malinom Brde, v Krpáčove, v Luhačoviciach...

Pre zaujímavosť trochu štatistiky - zorganizovali sme spolu s vami a pre vás 1179 relaxačno-ozdravovacích pobytov, ktorých sa zúčastnilo 16 355 klientov. Najviac - 34 relaxačno-ozdravovacích pobytov, väčšinu týždňových – absolvovala s MONADOU pani Zuzana Belovičová. Počas 25-ročného pôsobenia sme mnohým z vás boli nápomocní pri riešení problémov, predovšetkým pohybových - s chrbticou, kĺbmi a stuhnutými svalmi, s nadváhou i vážnejšími zdravotnými ťažkosťami, ale aj pri riešení problémov v medziľudských vzťahoch rodinných, partnerských...  Ďakujeme za dôveru.

Z našich aktuálnych ponúk a prezentácií viete, že relaxačno-ozdravovacie pobyty už 2. sezónu organizujeme v hoteli Park Piešťany a v Kúpeľoch Piešťany. Chceme vás - našich dlhoročných klientov Monaďákov - informovať o našej novovzniknutej agentúrnej činnosti, ktorú otvárame pri príležitosti 25-ročného jubilea od vzniku MONADY. Myšlienka realizácie relaxačno-ozdravovacích pobytov s jogovými regeneračnými cvičeniami, zdravým stravovaním a relaxáciami, doplnených plávaním, saunovaním, turistikou sa zrodila 13. apríla 1993. Pod hlavičkou MONADA pôsobíme na Slovensku od 30. novembra 1993, kedy sme zrealizovali prvý relaxačno-ozdravovací pobyt v Piešťanoch.

Agentúrna činnosť Relaxačnej školy MONADA je určená pre tých z vás, ktorí máte možnosť prísť do priestorov relaxačnej školy v Piešťanoch na hodinu alebo dve, na pol dňa alebo na celý deň, s prípadným prenocovaním v hoteli alebo v penzióne podľa vášho výberu, kam vás radi odvezieme a ráno opäť privezieme do relaxačnej školy na pokračovanie v dohodnutom programe.

Veríme, že nás čoskoro navštívite v Piešťanoch. Tešíme sa na vás!

S úctou,

Vaša MONADA